Stiri noi
Anunturi online!

Budinca de carne de porc si de berbec

Adauga advertorial
Ingrediente: 125gr carne de porc, 375gr carne de berbec, sare, 5 oua, 75-100gr paine, ciuperci, 3 linguri bulion, 3 linguri smantana, 2 linguri branza rasa. Mod de preparare: Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, paine inmuiata in lapte si ciuperci tocate. Toata compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor cca 40 de minute. Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii atunci cand aceasta este aproape gata. Din smantana, bulion si branza rasa pregatim un sos picant pe care-l turnam peste budinca. Se mai lasa cratita 10 minute in cuptor. Se serveste fierbinte, cu salata sau muraturi.
Sursa informatie: nespecificat
Autor: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!