Stiri noi
Anunturi online!

Chiftelute cu spanac

Adauga advertorial
Ingrediente: 500 carne tocata, 1ceapa, 1 cartof mare ras pe razatoare si stors de lichid, 3 catei usturoi pisat, 1legatura patrunjel tocat, 1 ou, sare piper dupa gust, ulei de masline pentru prajit. Pentru spanac: 4 linguri ulei de masline,1 ceapa mare tocata, 1kg spanac spalat si rupt in bucati, 2 rosii mari taiati cubulete, sare, piper, 1 lingurita zahar, 2 linguri zeama de lamaie, 4 catei usturoi pisat, 1 lingurita carcum, 1 lingurita praf de supa, 3/4 pahar apa. Mod de preparare: Chiftele:se amesteca ingredientele si se prajesc usor chiftele mici. Spanac:se pune spanacul intro tigaie cu ulei de masline pe foc pana se evaporeaza lichidul. Intr-o cratita se prajeste ceapa, se adauga spanacul si restul de ingrediente, se adauga apa si cand fierbe se adauga chiftelutele. Se acopera si se fierbe 20 de minute. Daca e prea uscata se adauga un pic de apa. Se serveste cu orez alb.
Sursa informatie: nespecificat
Autor: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!