Stiri noi
Anunturi online!

Delicatesa portugheza

Adauga advertorial
Ingrediente: 4 oua, 4 rosii mari, 1 conserva sardine in ulei, 1 lamaie, 100g maioneza, jumatate legatura patrunjel verde, cateva frunze de salata verde, sare, piper alb. Mod de preparare: Fierbi ouale tari, apoi le racesti, le cureti de coaja si le tai in jumatate, pe lungime. In timp ce ouale fierb, tai rosiile in jumatate, pe orizontala si le scoti semintele si miezul. In fiecare cosulet obtinut, asezi cate o jumatate de ou si, deasupra, cate o sardina. Amesteci maioneza cu zeama de lamaie. Stropesti cosuletele cu acest amestec si presari patrunjel tocat, sare si piper dupa gust. Le aduci la masa pe un platou decorat cu frunze de salata verde.
Sursa informatie: 20 minute
Autor: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!