Stiri noi
Anunturi online!

Empanadillas Asturiana

Adauga advertorial
Ingrediente: 100g jambon afumat taiat cubulete, 100g chorizo (sau alt carnat de porc afumat si picant) tocat, 1 ou fiert tare tocat, 1 ceapa tocata, 3 linguri sos de rosii, 1/2 cana vin alb, 1/4 cana ulei de masline, faina, sare, coaja de lamaie decupata fasii. Mod de preparare: Se prajesc cateva fasii de coaja de lamaie in 1/4 cana ulei. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu vinul, se adauga sare si se amesteca bine pana ce amestecul devine laptos. Se adauga faina treptat, amestecand cu o lingura de lemn la inceput, apoi framantand cu mana pana ce aluatul nu se mai simte lipicios. Se lasa sa stea, la rece, timp de 2 ore. Intre timp, se prepara umplutura. Se caleste ceapa tocata in putin ulei; cand incepe sa se rumeneasca, se adauga sosul de rosii, apoi jambonul. Se amesteca rapid si se ia de pe foc. Se adauga carnatul si oul fiert tare si se amesteca bine. Dupa ce aluatul a stat 2 ore, se ruleaza cu un facalet pe o suprafata presarata cu faina pentru a obtine o foaie subtire. Se foloseste un pahar pentru a decupa cercuri. Se pune 1 lingurita de umplutura in fiecare cerculet si se impatureste aluatul ca sa se obtina un semicerc. Se lipesc marginile prin presare cu degetele, astfel ca umplutura sa nu iasa afara. Se prajesc cornuletele in ulei fierbinte, pana se rumenesc. Se scurg rapid de excesul de ulei si se servesc calde.
Sursa informatie: nespecificat
Autor: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!