Stiri noi
Anunturi online!

Frigarui de miel bulgaresti

Adauga advertorial
Ingrediente: 700 g carne slaba de miel, taiata bucati, 12 cepe mici intregi, 2 ardei grasi verzi curatati de seminte si taiati in 12 bucati, 12 rosii mici, intregi, 12 ciupercute mici intregi, 1 lamaie sucul, 120ml vin rosu, 1 ceapa tocata marunt, 4 linguri ulei de masline, 1 lingurita salvie uscata, 1 lingurita rozmarin uscat, sare, piper negru proaspat macinat. Mod de preparare: Se combina intr-un castron sucul de lamaie, vinul rosu, ceapa, uleiul de masline, verdeturile uscate, sare si piper. Se adauga bucatile de carne, se amesteca bine, se acopera castronul si se lasa carnea la marinat cateva ore (cel mai bine peste noapte), amestecand ocazional, pentru ca bucatile sa se imbibe uniform cu marinata. Se scoate casteonul din frigider cu 30 de minute inainte de a gati carnea. Bucatile de miel se infig pe 6 frigari, alternandu-le cu ceapa, ardei gras, rosii si ciupercute. Se frig pe gratar, sau sub grill-ul incins din cuptor, timp de 10-15 minute, intorcandu-le o data. Se umezesc din cand in cand cu marinata ramasa in castron, ca sa nu se usuce cat timp se frig. Se servesc frigaruile pe un strat de orez fiert, presarate cu rozmarin si acompaniate de feliute de lamaie si de paine cu coaja crocanta.
Sursa informatie: nespecificat
Autor: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!