Stiri noi
Anunturi online!

Gulas

Adauga advertorial
Ingrediente: 1 kg carne vitel,1 kg carne porc(de preferat de la gat),1 kg ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei, smantana. Mod de preparare: Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aproxmativ 2 ore, amestecand mereu.Se ia de pe foc, se adauga smantana. Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se amesteca ulterior cu gulas-ul.
Sursa informatie: nespecificat
Autor: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!