Stiri noi
Anunturi online!

Mousse de cafea

Adauga advertorial
Ingrediente: 200gr ciocolata cu cafea,1 lingura cu cafea macinata, 60gr unt, 6 oua,2 linguri cu rom sau coniac,2 linguri zahar,2 pliculete cu zahar vanilat. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri. Intr-un castron, se freaca bine galbenusurile cu cele 2 linguri cu rom sau coniac. Se rupe ciocolata in cubulete si se topeste la bain-marie. Se adauga treptat cafeaua si untul la temperatura camerei. Se pune apoi crema de galbenusuri si dupa ce s-a incorporat bine, se adauga toata compozitia peste albusurile batute spuma, impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Crema obtinuta se toarna in cupe.Se lasa la rece cel putin o ora. Se serveste rece,decorata cu frisca si cafea macinata
Sursa informatie: nespecificat
Autor: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!