Stiri noi
Anunturi online!

Muschi de porc umplut

Adauga advertorial
Ingrediente: 750g bucata intreaga de muschi file, 100g carne de vita tocata, 100g carne de porc tocata, 100g jambon afumat tocat, 50g masline curatate de samburi tocate, 50g ardei gras rosu tocat, 1 ou fiert tare tocat, 1 ou batut, brandy, cimbru, ulei de masline, sare. Mod de preparare: Se fac trei incizii in muschiul file, pe lungime, avand grija sa nu se ajunga cu taietura la margini. Se amesteca carnea tocata cu jambonul, ardeiul gras, maslinele si oul fiert. Se adauga oul batut si brandy. Se sareaza (nu prea mult, caci maslinele sunt deja sarate) si se indeasa umplutura in inciziile facute in bucata de muschi; se leaga apoi cu sfoara, nu prea strans, ca sa nu iasa afara umplutura. Se asaza muschiul pe o tava de cuptor, se sareaza si se stropeste cu ulei fierbinte. Se da la cuptor, la 180C, timp de 30-40 de minute, udand-o frecvent cu sosul din tava. Daca este nevoie, se adauga putin vin rosu sau apa, ca sa nu iasa prea uscata. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se desfac sforile. Carnea se serveste fierbinte, taiata felii subtiri, alaturi de sos din tava; se poate servi si rece, cu maioneza.
Sursa informatie: 1 h
Autor: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!