Stiri noi
Anunturi online!

Paella

Adauga advertorial
Ingrediente: 2 copane de pui, ulei de masline, 1 ardei gras verde, 1 ardei gras rosu, 200g orez, 3 cepe, 3 rosii, o cana de mazare, cateva pastai de fasole verde, 20 de creveti mai mari, bucati de calamar, bucati de cod, 1/2 lingurita sofran inmuiat in 1 lingura apa calda, usturoi praf dupa gust, sare si piper. Mod de preparare: Se pune putin ulei intr-o tigaie mare si se prajeste puiul la foc mic, acoperit. In acest timp, se ia o tigaie mai adanca, se pun 6 linguri ulei; se pune la foc mic. Se adauga ceapa tocata si se caleste. Se adauga apoi orezul si se caleste in ulei, cca. 5 minute, pana devine translucid. Se adauga crevetii si rosiile, taiate zaruri (fara coaja). Ardeii grasi se taie fasiute si se adauga in tigaie. Urmeaza codul taiat cubulete si calamarul. Se amesteca bine tot si se adauga fasolea verde. Se adauga usturoi, sare si piper, dupa gust. In acest stadiu, puiul a stat cam 20 de minute in tigaie si este facut. Se pun copanele de pui si grasimea lasate de ele peste amestec. Se lasa sa fiarba 20 de minute, la foc mic, amestecand incet din cand in cand. Cand lichidul a fost absorbit, se verifica daca orezul este facut (daca nu este facut, se mai adauga apa si se lasa la fiert inca 5 minute) si se asezoneaza. Se serveste imediat.
Sursa informatie: 1 h
Autor: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!