Stiri noi
Anunturi online!

Patlican Musakka

Adauga advertorial
Ingrediente: 1 kg vinete, 50g ulei de masline, 250gr carne tocata, 2 cepe mici, 2 rosii, 2 lingurite bulion, 2 lingurite sare, 1/4 lingurita piper, 1/2 cana apa, patrunjel. Mod de preparare: Se curata vinetele fisii si se taie in felii de 1 cm grosime. Se prajesc usor in ulei pana devin maronii. Se scot din tigaie, pastrand uleiul. Se pune un strat de vinete intr-un vas. In uleiul ramas se caleste ceapa, dupa care se pune si carnea, lasandu-se timp de 8 -10 minute. Se adauga bulionul, o rosie taiata, sarea si piperul. Se acopera cu un capac si se lasa 4-5 minute. Se adauga apa, amestecand bine. Se lasa amestecul pana fierbe, dupa care se rastoarna peste vinete. Se acopera cu felii de rosie. Se lasa la cuptor 30 minute. Se presara deasupra patrunjel. Se serveste ferbinte.
Sursa informatie: nespecificat
Autor: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!