Stiri noi
Anunturi online!

Porc a la Budapesta

Adauga advertorial
Ingrediente: 800g carne macra de porc feliata (8 felii), 2 linguri untura, 200g ficat de gasca taiat cubulete, 200g ciupercute feliate, 2 ardei grasi tocati, 2 cepe mici tocate, 1 lingura pasta de rosii, 2 lingurita boia dulce, 2 linguri ulei de floarea soarelui, sare, piper alb macinat. Mod de preparare: Se caleste ceapa in untura, intr-o cratita. Se adauga pasta de rosii si se amesteca la foc mediu cateva minute. Se asezoneaza cu boia. Se ia cratita de pe foc, se adauga ardeii grasi si ciupercutele. Se sareaza, se acopera cratita si se lasa sa stea 10 minute. Se adauga ficatul si se fierbe pe flacara mica timp de 10 minute. Se ia apoi de pe foc si se lasa sa stea la cald. Se asezoneaza feliile de carne cu sare si piper alb; se prajesc in ulei pana ce se rumenesc pe ambele parti. Se aranjeaza pe un platou, se acopera apoi cu sosul din cratita si se servesc fierbinti.
Sursa informatie: nespecificat
Autor: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!