Stiri noi
Anunturi online!

Pui cu sofran si scortisoara

Adauga advertorial
Ingrediente: 2 kg pui taiat in 8 bucati, 2 catei de usturoi maruntiti, 1 varf de cutit de sofran, 1 lingurita pudra de scortisoara, 1 lingurita sare, 2 lingurite faina, 2 lingurite otet de vin rosu, 2 linguri ulei de masline, 1/2 ceasca vin alb preferabil demisec, 2 ficatei de pui, tocati marunt sau 1/2 dintr-un cub de supa de pui. Mod de preparare: Intr-un castron mic amestecati usturoiul, sofranul, scortisoara, sarea, faina, otetul si uleiul de masline, amestecand pana se obtine o pasta. Frecati bucatile de pui cu acest amestec si puneti-le fie intr-un vas, una langa alat, fie intr-o punga sigilabila, ca sa se marineze cel putin 45 de minute (preferabil 24 ore) la congelator. Incalziti cuptorul la 200C. Coaceti bucatile de pui, cu partea cu piele in sus, timp de 30 de minute. Adaugati vinul si ficateii de pui si mai coaceti 20 – 30 de minute (amestecand de cateva ori, daca folositi cubulet de supa). Verificati daca puiul e facut intepand carnea cu varful unui cutit; daca este facut, iese un lichid limpede.
Sursa informatie: nespecificat
Autor: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!