Stiri noi
Anunturi online!

Rigo Jancsi

Adauga advertorial
Ingrediente: 3 oua mari separate, 60g zahar, 60g faina, 2 linguri cacao, 100g ciocolata bucati (amaruie), 400ml frisca, 50g zahar, 3 linguri apa, 3 linguri cacao, 3 linguri zahar, 50g unt. Mod de preparare: Pentru blat se bat pana se fac spuma galbenusurile cu zaharul. Se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza in galbenusuri. Se amesteca faina si cacaoa si se adauga usor compozitiei. Se pune hartie de copt/se tapeteaza in tava, se pune blatul si se coace in cuptorul preincalzit la 180°C (foc mic) 15-20 minute pana ce blatul revine in sus daca e apasat la mijloc. Se lasa 5 minute sa se raceasca. (Atentie! Va fi subtirel). Pentru crema se topeste ciocolata pe bain-marie cu 100-150 ml frisca. Restul de frisca se bate spuma cu zaharul si apoi se pune la rece. Cand ciocolata e topita, se ia de pe foc si se lasa la racit. Cand e rece, se incorporeaza in frisca batuta (cu mixerul). Blatul se taie in doua. Pe o bucata se pune crema si se lasa in frigider pana se intareste - eventual, peste noapte. Restul de blat se lasa afara. Pentru glazura se fierb zaharul, cacaoa si apa. Cand toate s-au topit si au dat cateva clocote, se adauga untul. Se amesteca bine si se toarna si intinde pe al doilea blat. Cand glazura s-a intarit si racit, blatul se pune peste prajitura si se baga inapoi in frigider. Se taie cu cutitul muiat in apa fierbinte si se serveste.
Sursa informatie: 1 h
Autor: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!