Stiri noi
Anunturi online!

Supa haiduceasca

Adauga advertorial
Ingrediente: 1 litru supa concentrata de vita (preparata din 500g oase cu carne), 1 morcov tocat marunt, 2 radacini de patrunjel tocate, 1 bucata radacina de telina tocata, 3 linguri untura, 4 linguri faina, 100ml smantana, 1 galbenus de ou, 1 ou, 1 lingurita cimbru uscat, sare, piper, 250g carne tocata de porc, 1 ceapa mica tocata, 4 cartofi mari fierti in coaja. Mod de preparare: Se topeste 1 lingura de untura intr-o cratita, se adauga legumele tocate si se rumenesc. Se adauga faina si cimbru. Se toarna supa, se asezoneaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba cca. 1 ora. Intre timp, se prepara galustele; se zdrobesc cartofii fierti si se framanta cu 1 lingura de untura si una de faina, se adauga oul si putina sare. Se ruleaza aluatul obtinut pe o masa presarata cu faina ca sa se formeze o foaie de 5 mm grosime. Se imparte foaia de aluat in 6 bucati rotunde. Se rumeneste carnea de porc impreuna cu ceapa in lingura de untura ramasa, se asezoneaza cu sare si piper. Se pune o lingura de carne pe fiecare cerculet de aluat, se impaturesc marginile si se modeleaza ca niste galusti, cu grija ca marginile sa fie bine fixate. Se pun galustile in apa clocotita si se fierb pana ce ies la suprafata (cca. 20 de minute). Se amesteca smantana cu galbenusul de ou intr-o supiera si se adauga o jumatate de polonic de supa fierbinte. Se adauga in supiera galustile iar peste ele se toarna restul de supa.
Sursa informatie: 2 h 30 minute
Autor: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!