Stiri noi
Anunturi online!

Supa pescareasca (Halaszle)

Adauga advertorial
Ingrediente: 500g pesti mici, 1,2 kg crap feliat, 1 ceapa mare tocata, 1 rosie feliata, 2 lingurite boia iute, 1,2 litru apa, sare, ardei gras taiat rondele, taitei vermicelli fierti. Mod de preparare: Intr-o oala se pun pestisorii impreuna cu capul si coada crapului. Deasupra se presara ceapa tocata, apoi restul de crap feliat, rosia, 1 lingurita de boia si apa. Se fierbe la foc iute 30 de minute, fara capac si fara a amesteca. Cu 5 minute inainte de expirarea timpului, se adauga restul de boia si se potriveste de sare. Se serveste decorata cu rondele de ardei gras si cu taitei vermicelli fierti dinainte, intr-un castron separat.
Sursa informatie: 1 h
Autor: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!