Stiri noi
Anunturi online!

Tocanita greceasca de legume

Adauga advertorial
Ingrediente: 3-4 vinete, 1kg ardei verzi lungi, rosii pentru sos,1 ceapa, usturoi 4-5 catei, ulei, sare, piper. Mod de preparare: Se taie vinetele de-a lungul in feliute, la fel si ardeii. Se prajesc in ulei pana se rumenesc, se scot pe foi de hartie de bucatarie(sau servetele)sa absoarba surplusul de ulei. Intr-o cratita se caleste ceapa si usturoiul tocate nu foarte marunt, se adauga rosiile taiate in cuburi(sau bulion), sare, piper, vegeta dupa gust si se lasa pana se obtine sosul. Se adauga vinetele si ardeii prajiti si se lasa 3-4 minute, apoi se trage de pe foc. In general calda, dar si rece este buna.Merge foarte bine branza cu acest fel de mancare.
Sursa informatie: nespecificat
Autor: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!