Stiri noi
Anunturi online!

Tort de morcovi

Adauga advertorial
Ingrediente: 5 galbenusuri, 250gr zahar, 250gr morcovi dati prin razatoare, 250gr migdale macinate, 1 lamaie, 80gr faina, o lingura praf de copt, 5 albusuri(batute), 1 varf cutit sare. Mod de preparare: Galbenusurile cu zaharul se bat, pana se face o spuma. Se adauga morcovul, migdalele si lamaia(sucul si coaja, data prin razatoare). Dupa aceea se presara si faina cu praful de copt, iar la sfarsit albusurile (batute spuna) si sarea. De preferinta, se alege o forma rotunda, care se unge cu unt (ulei) si se tapeteaza cu faina. Tortul se da la cuptor la 180C circa 50 minute. Se poate servi si cu: glazura de lamaie, din 250gr zahar vanilat, 2-3 linguri suc de lamaie sau glazura de cirese, din 250g zahar vanilat, 1 lingura apa, 1-2 linguri cirese.
Sursa informatie: 1 h
Autor: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!