Stiri noi
Anunturi online!

Amandine cu prune

Adauga advertorial
Ingrediente: 400 g prune (ringlote), 100 g samburi de migdale intregi, 120 g unt, 100 g zahar pudra, 2 oua. Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 grade C. Spalati si stergeti prunele, rupeti-le in doua si scoateti samburii. Puneti migdalele in bolul mixerului si zdrobiti-le pana ce devin pudra. Topiti 100 g unt, turnati-l intr-un castron si amestecati-l cu pudra de migdale si cu zaharul, pana ce obtineti o crema omogena. Incorporati apoi ouale, unul cate unul, batand compozitia cu telul. Ungeti cu unt patru forme mici de tarta si asezati prunele cu taietura in sus. Turnati peste ele crema de migdale si bagati-le 20 de minute la cuptor. Amandinele trebuie sa fie rumenite uniform. Se servesc caldute. Prajitura se poate face si intr-o forma mare, dar in acest caz, puneti pe fundul formei un strat de aluat fraged (de tarta), deasupra prunele si turnati peste ele crema de migdale. In felul acesta, amandina va putea fi rasturnata cu usurinta.
Durata: 40 minute
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!