Stiri noi
Anunturi online!

Aperitiv cu somon afumat si castravete

Adauga advertorial
Ingrediente: 1 castravete englezesc (in folie), 250-300g somon afumat feliat, 200g branza crema Philadelphia, 50g unt, 1 legatura mica de marar, sare si piper (nu mult caci somonul afumat e destul de sarat). Mod de preparare: Castravetele se spala si se taie rondele de aproximativ 1/2 cm. Branza crema impreuna cu untul (toate la temperatura camerei) se spumeaza. Se adauga putina sare si putin piper (de preferinta alb) si mararul tocat si se amesteca bine. Toata crema se pune intr-o punga cu un varf de decorat sau daca nu aveti puteti sa puneti intr-o punga si sa taiati pe diagonala un colt atat cat sa iasa crema in sir de un deget. Feliile de somon se taie in bucatele de 3 degete. Pentru a forma aperitivele punem feliile de castravete pe platou si cu punga in care este crema facem rondele in mijlocul castravetelui. Deasupra formam un trandafir din somon. Se serveste imediat.
Durata: 15 minute
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!