Stiri noi
Anunturi online!

Aperitiv special

Adauga advertorial
Ingrediente: 50 g parizer (sau carne fiarta, caz in care se condimenteaza dupa gust), 200g unt, 6 oua fierte tari, un gogosar, patrunjel verde taiat marunt. Mod de preparare: Parizerul se da prin masina de tocat si se amesteca cu 100g de unt. Din aceasta compozitie se face o foaie, ca la rulada, care se intinde pe celofan. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 100g unt si se intind peste foaia de parizer. Albusurile fierte tari se taie patratele marunte si se pun peste unt; gogosarul se taie marunt si se pune peste albus. Patrunjelul se pune peste albus, apoi se ruleaza si se pune la rece cel putin 2 ore.
Durata: 25 minute
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!