Stiri noi
Anunturi online!

Barcute de vinete cu sunca

Adauga advertorial
Ingrediente: 4 vinete, 200g cus-cus, 300g sunca, 2 ardei grasi, 1 lingura pasta de tomate, 6 frunze busuioc, 100g boabe de porumb din conserva, ulei de masline, 1 varf de cutit pudra de nucsoara, sare, piper, patrunjel. Mod de preparare: Ardeii se taie in cubulete, iar sunca in fasii subtiri. Se prajesc cateva minute intr-o cratita fara ulei, se scot cu o spumiera si se pun intr-un castron. Cus-cus-ul se opareste cu apa fierbinte, se pune intr-un vas si se lasa sa se raceasca. Se adauga doua linguri de ulei de masline, pasta de tomate, frunzele de busuioc taiate marunt, sarea si piperul. Se presara pudra de nucsoara, se adauga cubuletele de ardei, sunca si se amesteca. Vinetele se spala, se taie in jumatati si li se indeparteaza mijlocul cu un cutit, pastrand o margine de 1 cm. Miezul de la vinete se toaca marunt si se caleste doua minute in ulei incins. Se umplu vinetele cu pasta de vinete amestecata cu boabele de porumb si compozitia de cus-cua. Se ung cu putin ulei, se introduc in cuptor si se coc 25 de minute la foc mediu. Se servesc fierbinti, presarate cu patrunjel tocat.
Durata: 50 minute
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!