Stiri noi
Anunturi online!

Bors cu carne de vaca

Adauga advertorial
Ingrediente: 600g carne de vaca, 1-2 l apa, 200g ceapa, 150g morcovi, 100g telina, 100ml ulei, 400g castraveti acri, 1,5 l bors, 200g albituri, 50g leustean, 50g patrunjel, sare. Mod de preparare: Carnea se curata, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare, se spumeaza si se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt. Borsul se fierbe separat, se spumeaza si se strecoara. Zarzavatul se inabusa in ulei cu adaos de apa, apoi se adauga in vasul cu carne, impreuna cu castravetii acri, care au fost spalati, curatati, taiati in cuburi si scursi de zeama. Se continua fierberea inca 30 minute. Cand carnea a fiert, se adauga borsul, spre sfarsitul fierberii. Se potriveste gustul de sare si acru. Se serveste cu verdeata taiata marunt.
Durata: 1 h
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!