Stiri noi
Anunturi online!

Bors de cartofi si sfecla dres cu smantana

Adauga advertorial
Ingrediente: 1 sfecla mare, 3 cartofi, 1 morcov, 1 ceapa, sare, verdeata, 1 l bors, smantana, 1 ou. Mod de preparare: Se curata si se taie ca taiteii sfecla, apoi se pune la foc intr-o oala cu apa impreuna cu morcovul si ceapa taiata marunt. Cand sfecla e aproape fiarta, se adauga cartofii curatati si taiati subtiri, se adauga sare dupa gust. Cand zarzavatul incepe sa se moaie se pune borsul fiert separat si strecurat. Se lasa sa mai dea cateva clocote. Pentru ca borsul sa aiba o culoare frumoasa rosie, se pun deoparte intr-o cratita cateva felii de sfecla rosie, cu putina apa fierbinte si se lasa sa dea numai vreo doua clocote, pana ce iese culoarea din sfecla. Nu se tine prea mult caci sfecla se decoloreaza repede. Cand borsul este gata, se scurge aceasta zeama in oala. Se pune apoi verdeata taiata marunt, lasand ciorba sa mai dea 2-3 clocote. Se serveste borsul dres cu smantana si ou batut.
Durata: 1 h 15 minute
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!