Stiri noi
Anunturi online!

Briose cu salam

Adauga advertorial
Ingrediente: 300g salam, 250g faina, 1/4 varza alba, 1 morcov, 1/4 telina, 300g cascaval, 3 oua, 200ml ulei, 150ml lapte, 100g parmezan, 1/2 pliculet praf de copt, sare, piper, patrunjel, cartofi, marar. Mod de preparare: Salamul se curata de folia protectoare, se taie in felii subtiri si se tine la rece. Ţelina si morcovul se curata de coaja, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri mici. Varza se spala, se scurge de apa si se taie in fasii subtiri. Cascavalul se taie in cubulete, iar parmezanul se da pe razatoarea cu ochiuri mici. Ouale se mixeaza pana cand isi dubleaza volumul, se adauga laptele, uleiul de floarea-soarelui, sarea si piperul. Se presara faina cernuta, amestecata cu praful de copt, se mixeaza, apoi se adauga legumele rase si varza taiata. Se pun feliile de salam, parmezanul si cubuletele de cascaval. Se adauga patrunjelul tocat si se amesteca bine cu o lingura. Se pune compozitia in forme de briose unse cu ulei, se introduc in cuptor si se coc timp de 25-30 de minute la foc mediu spre iute.In compozitie se mai pot adauga cubulete de cartofi fierti si marar tocat.
Durata: 45 minute
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!