Stiri noi
Anunturi online!

Budinca de andive cu ciuperci

Adauga advertorial
Ingrediente: 4 andive mari, sucul unei lamai, o ceapa mica, 2 linguri de untdelemn, 500g ciuperci, o legatura de patrunjel verde, grasime pentru uns forma, 200g smantana groasa, 2 oua, 50g cascaval ras, sare, piper negru macinat, un varf de cutit de nucsoara rasa. Mod de preparare: Se spala andivele, se taie in doua pe lung si li se scoate tulpina lemnoasa inferioara. Se fierb acoperit, 10 minute, in apa cu doua linguri de suc de lamaie.bSe curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in untdelemn incins. Se spala ciupercile, se taie in feliute si se calesc impreuna cu ceapa pana cand se evapora tot lichidul. Intre timp, se spala patrunjelul si se toaca marunt. Se unge un vas de Jena si se aseaza in el andivele bine scurse de apa, cu fata in jos. Se amesteca ouale cu smantana, ciupercile calite si cascavalul ras. Se sareaza si se pipereaza puternic, se adauga praful de nucsoara. Se intinde compozitia uniform peste andive si se coace in cuptorul incins dinainte, vreme de 20 de minute.
Durata: 45 minute
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!