Stiri noi
Anunturi online!

Budinca de carne cu sos de smantana

Adauga advertorial
Ingrediente: 1 kg carne de vitel sau de porc, 1 felie de franzela, 1ceasca lapte, 75g unt, 4 oua, sare, piper, salata, sos de smantana. Mod de preparare: Se alege carnea fara grasime si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca cu sare, piper si cu painea muiata in lapte si stoarsa. Separat se freaca 50g unt ca o spuma, se adauga galbenusurile, se amesteca cu carnea si albusurile batute spuma. Se unge o cratita cu restul de unt, se asaza carnea tocata, se acopera bine cu un capac si se fierbe incet 1,5 -2 ore, pe baia de apa. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu un sos fierbinte de smantana.
Durata: 2 h
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!