Stiri noi
Anunturi online!

Carnitas

Adauga advertorial
Ingrediente: 1 ciolan neafumat (sau pulpa de porc), 2 foi dafin, 3 catei usturoi, fulgi chili, boabe piper. Pentru servit: foi tortilla (sau lipii), guacamole, salsa ranchera, smantana, fasole batuta mexicana, orez spaniol. Mod de Preparare: Taiati carnea de pe ciolan in bucati mari, indepartand pe cat posibil zonele cu grasime. Adaugati multa apa deasupra si puneti la fiert cu toate aromele, la foc mic pentru 3-4 ore, pana ce carnea e asa fiarta incat se desface fasiute cand bagati furculita in ea. Lasati carnea la racit in supa pana in momentul in care doriti sa o serviti. Cu 30 minute inainte de servire scoateti carnea din supa si o desfaceti fasiute cat o imbucatura. Le asezati pe o tava intr-un singur strat. Dati la cuptor la 200C pentru aprox. 15 minute. Serviti carnea pe foi de tortilla acompaniate de boluri mici cu sosuri si garnituri, fiecare putand sa-si faca combinatia proprie.
Durata: Nespecificat
Complexitate: Nespecificat
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!