Stiri noi
Anunturi online!

Carpaccio de somon

Adauga advertorial
Ingrediente: 1 somon de 2-3 kg, de preferinta salbatic, 1 pahar ulei de masline, zeama de la doua lamai, marar tocat, sare, piper. Mod de preparare: Se detaseaza fileurile. Se trage delicat pielea dinspre coada spre cap (pentru marirea aderentei, se moaie degetele in sare). Se scot ultimele oase cu o penseta. Se pun fileurile la congelator 20 minute (pentru a facilita taierea in felii). Se scoate, se taie in felii cat se poate de subtiri , daca se poate stravezii. Se pun feliile intr-un platou uns cu ulei, se toarna restul de ulei deasupra, putina sare, piperul, zeama de lamaie. Se presara cu mararul tocat, se acopera cu film plastic si se da la rece 2 h.
Durata: 2 h
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!