Stiri noi
Anunturi online!

Carpaccio de ton cu ficat de gasca sote

Adauga advertorial
Ingrediente: 400g file de ton rosu proaspat, 50g ficat de gasca, 5g ghimbir, sare mare, boabe de piper macinate, frunze de salata verde, 5g unt topit. Mod de preparare: Tonul proaspat se taie felii foarte subtiri, aproape de 1 mm si se aseaza pe farfurii in forma de evantai. Intr-o oala se pune untul topit, se caleste ficatul pe toate partile si apoi se aseaza in mijlocul farfuriei (al evantaiului). Dupa aceea, ghimbirul se taie felii si se presara peste ton si peste ficat. Se adauga sare si piper dupa gust, se decoreaza cu frunze de salata verde si se serveste cu toast.
Durata: 20 minute
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!