Stiri noi
Anunturi online!

Chec aperitiv cu ciuperci

Adauga advertorial
Ingrediente: 3 cepe medii taiate cubulete (400 g), 2 cutii ciuperci sau 450g ciuperci proaspete, 5 oua la temperatura camerei, 5 linguri de faina, 5 linguri de smantana, 1 legatura mare de marar, 3 linguri de ulei, sare si piper. Mod de preparare: Se curata si se spala ciupercile si ceapa. Se taie cubulete. Se pun intr-o craticioara sau o tigaie suficient de mare si se calesc in ulei cu putina apa, pana se inmoaie si se evapora apa. Se potrivesc de sare si piper. Se lasa sa se raceasca. Se da drumul la cuptor sa se incalzeasca la 180°C. Se ung doua tavi de chec mici cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se separa ouale. Se bat albusurile spuma. Ciupercile se amesteca cu galbenusurile, smantana, mararul tocat (eventual puteti pune si patrunjel). Se adauga si albusurile si faina. Se amesteca usor, de jos in sus cat sa se omogenizeze, avand grija sa nu se lase. Se imparte compozitia in doua si se pune in tavi. Se da la cuptor aproximativ 50 de minute pana se rumeneste frumos. Primele 30 de minute nu se deschide cuptorul ca sa nu dea inapoi. Se lasa ss se raceasca si apoi se scoate din tava. Se pastreaza in frigider invelit in folie de plastic.
Durata: 1 h 30 minute
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!