Stiri noi
Anunturi online!

Chec aperitiv cu telemea si parizer (I)

Adauga advertorial
Ingrediente: 300g cascaval ras (branza telemea), 300g parizer (sunca, salam cu sunca), 4 oua fierte tari, 4 oua crude, 3-4 linguri smantana, 3-4 linguri faina, piper dupa gust. Mod de preparare: Se bat 4 oua cu telul (mixerul), se adauga cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, smantana, faina, piperul si se omogenizeaza. Tava de chec se tapeteaza cu ulei si faina, se pune jumatate din compozitie, se adauga ouale fierte taiate jumatati si se pune restul de compozitie. Se pune in cuptorul incins si se coace 20 minute (e gata cand se desprinde de pe marginea tavii). Se serveste rece, taiat felii.
Durata: 1 h
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!