Stiri noi
Anunturi online!

Chifle umplute cu ciuperci

Adauga advertorial
Ingrediente: 8 chifle, 1/2 kg ciuperci, 50g unt, 1/2 ceasca lapte, verdeata, sare, piper. Mod de preparare: Se taie un capac la chifle. Se scobesc de miez. Se unge interiorul cu putin unt. Se umplu cu ciupercile tocate, inabusite in unt, amestecate cu verdeata, sare si piper. Se stropesc chiflele cu lapte si se dau la cuptor, la foc potrivit, cu 10 minute inainte de a le servi.
Durata: 45 minute
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!