Stiri noi
Anunturi online!

Dovlecei umpluti cu ton la cuptor

Adauga advertorial
Ingrediente: 3 dovlecei, 1 ceapa, 1 cutie rosii depelate cuburi (sau 3-4 rosii fara coaja), 1 conserva ton, 200 gr. cascaval, 2-3 linguri ulei de masline, busuioc, sare, piper. Mod de preparare: Dovlecei umpluti cu ton la cuptor este o reteta delicioasa si simplu de realizat. Pentru aceasta reteta alegeti dovlecei de dimeniuni medii. Nu trebuie sa fie nici prea mari, sa aiba samburii bine formati, nici prea mici ca sa nu va incapa umplutura. Dupa ce ati spalat bine dovleceii ii taiati in jumatate pe lungime si scobiti miezul cu o lingurita. Caliti ceapa, iar cand se rumeneste adaugati si tonul impruna cu rosiile. Presarati cu sare si piper, adaugati frunzele de busuioc si chilli daca va place sa fie mai picant. Lasati pe foc sa dea de cateva ori in clocot. Dupa ce ati terminat si cu aceasta etapa umpeti jumatatile de dovlecel si puneti cascaval ras deasupra. Puneti jumatatile de dovlecei umpluti cu ton la cuptor pentru o jumatate de ora, pana se rumeneste frumos branza de deasupra.
Durata: 40 Minute
Complexitate: Redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!