Stiri noi
Anunturi online!

Linzer cu branza dulce

Adauga advertorial
Ingrediente: 500 g faina, 250 g margarina, 4 oua, 1 cana zahar, 4 linguri smantana, 1 praf de copt stins cu suc de la o lamaie, 1 kg branza de vaci, 3 pachete de zahar vanilat, putin gris. Mod de preparare: Faina se freaca cu margarina. Separat intr-un castron se amesteca 2 galbenusuri, 1 cana de zahar, 4 linguri de smantana, 1 praf de copt stins cu sucul de la o lamaie, coaja de lamaie. Toate acestea din castron se pun peste faina amestecata cu margarina si se face un aluat care se pune in tava unsa. Deasupra aluatului se pune branza preparata cu 2 galbenusuri, 2 plicuri de zahar vanilat, coaja de lamaie si zahar dupa gust. Peste aluat se presara putin gris apoi branza pregatita si se da la cuptor. Cele 4 albusuri ramase se bat spuma tare cu 4 linguri de zahar si putin suc de lamaie sau otet. Dupa 20 minute dupa ce s-a copt, linzerul se scoate, se pun albusurile deasupra si se mai da la cuptor 5 minute.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!