Stiri noi
Anunturi online!

Piept de pui cu mustar si salvie

Adauga advertorial
Ingrediente: 50 g unt, 4 linguri ulei de masline, pesmet, 1 piept de pui, rozmarin, salvie, mustar, piper alb. Pentru marinata: 1 lamaie, 3 linguri ulei de masline, sare. Mod de preparare: Piept de pui cu mustar si salvie este o reteta sanatoasa pe care o puteti prepara rapid. Mai intai trebuie sa pregatiti marinata pentru carne. Puneti intr-un bol zeama de la o lamaie, ulei si sare. Pieptul de pui taiat felii il puneti in acest sos si dati la rece pentru circa 40 de minute. Dupa acest interval, incingeti o tigaie antiaderenta, puneti unt si doua linguri de ulei de masline si cand acestea s-au incins puneti carnea. Cand pieptul de pui e facut pe jumatate il scoateti, il ungeti bine cu mustar si il dati prin pesmet, dupa care puneti inapoi la prajit, pana capata o culoare aurie. Le scoateti cand sunt gata si presarati deasupra rozmarin si salvie tocate marunt.
Durata: 40 de minute
Complexitate: Redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!