Stiri noi
Anunturi online!

Sos Veloute

Adauga advertorial
Ingrediente: 60 gr unt, 60 gr faina, 1,5 l zeama de oase, patrunjel, foi de dafin, tarhon, marar, 2 ciuperci, sare, piper. Mod de preparare: Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca continuu. Se toarna zeama de oase, apoi mirodeniile, ciupercile taiate felii si se lasa la fiert totul, la foc foarte mic, aproape o ora. Dupa ce sosul s-a ingrosat, se trece prin sita, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste impreuna cu fripturile din carne de pasare, vitel si peste.
Durata: 30 Minute
Complexitate: Redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!