Stiri noi
Anunturi online!

Tiramisu cu visine

Adauga advertorial
Ingrediente: 200 g piscoturi, 1 cana visine fara samburi, 200 ml smantana pentru frisca, 200 g mascarpone, 2- 3 linguri zahar pudra, 200 ml cafea preparata, cacao. Mod de preparare: Pentru aceasta reteta faceti mai intai un piure fin din visine cu ajutorul unui blender. Smantana cu zaharul se bat bine pana devine o spuma. Mascarpone se freaca pana devine cremoasa. Aceasta poate fi inlocuita si cu branza dulce. In acest caz insa trebuie sa amestecati cu 2-3 linguri de smantana. De asemenea folositi si niste gelatina. Piureul de visine se amesteca cu frisca si branza mascarpone. Puneti folie alimentara intr-o tava de chec si asezati primul strat de piscoturi. Acestea le tavaliti intai prin cafea. Dupa ce ati asezat primul strat de piscoturi, puneti si jumatate din crema peste, apoi puneti un alt strat de piscoturi inmuiate in cafea si restul cremei. In crema se pot adauga si cateva visine intregi, pentru un gust si mai racoritor. Deasupra se cerne cacao, cu o sita fina. Tiramisu cu visine se lasa la frigider pentru 3-4 ore. Mod de servire: Tiramisu cu visine se scoate din tava, se aseaza pe platou si se imbraca pe margini cu jumatati de piscoturi. Se decoreaza cu visine si ciocolata rasa.
Durata: 30 Minute
Complexitate: Medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!