Stiri noi
Anunturi online!

Tort Aroma

Adauga advertorial
Ingrediente: 200 g miere, 200 g pesmet de paine neagra, 150 g migdale, 7 oua, 1/2 lingurita scortisoara pisata, 3 cuisoare pisate, 1/2 nucsoara pisata, 1/4 lingurita anison pisat, coaja rasa de la o lamaie. Crema: 250 g unt, 200 g zahar pudra, 1 galbenus, 1/4 esenta de cafea rece foarte concentrata. Mod de preparare: Se bate spuma mierea cu galbenusurile adaugand treptat migdalele pisate foarte fin sau date prin masina de nuci, scortisoara, coaja de lamaie, cuisoarele, nucsoara si anasonul. Se amesteca usor cu albusurile batute spuma, iar apoi se adauga, putin cate putin(in ploaie) pesmetul. Se pune compozitia in forma de tort unsa si presarata cu faina si se da la cuptor; la inceput (pana se ridica) la foc potrivit, apoi la foc mic, cca 1 ora. Se scoate din forma, iar dupa ce s-a racit se taie in doua (pe lat), se umple si se garniseste cu urmatoarea crema: se freaca spuma untul si zaharul cu un galbenus, adaugand cate putina cafea concentrata, strecurata si racita.
Durata: 1 h
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!