Stiri noi
Anunturi online!

Tort crocant cu zmeura

Adauga advertorial
Ingrediente: Blat: 300 g orez expandat cu ciocolata. Crema: 400 g branza de vaca, 150 ml frisca, 400 g smantana, sucul unei lamai, 50 g zahar, 8 foi gelatina alba, 250 g zmeura. Mod de preparare: Orezul se marunteste apoi se topeste pe aburi. Se lasa sa se racoreasca 10 minute apoi se toarna in forma de tort tapetata cu celofan si se apasa bine. Se lasa la racit. Branza de vaci se amesteca cu frisca si cu smantana, sucul de lamaie. 5 foi gelatina alba se pregatesc conform instructiunilor de pe plic. Se amesteca cu 50 g zahar si cu crema de branza. Se lasa deoparte sa se intareasca. Zmeura se face pireu si se amesteca cu celelalte 3 foi gelatina muiata si 2 plicuri zahar vanilat. Pe blat se pune crema de branza de vaci apoi se toarna piureul de fructe. Se amesteca cu o furculita si se da 4 ore la rece.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!