Stiri noi
Anunturi online!

Tort cu bilute de pepene

Adauga advertorial
Ingrediente: Blat: 100 g unt moale, 200 g piscoturi. Crema: o budinca lamaie, 1/2 l lapte, 125 g zahar, 100 g branza de vaci, 2 linguri suc lamaie, 400 ml frisca, miez de pepene. Mod de preparare: Pentru blat piscoturile se zdrobesc si se amesteca cu untul moale. Se pune pe un platou rotund. Crema: budinca, zaharul si laptele se fierb conform instructiunilor de pe plic. Rece se amesteca cu sucul de lamaie, branza de vaci si frisca batuta cu intaritor. Se pune crema pe blat si se da 2 ore la rece. Se decoreaza cu bilute de pepene. Tortul se serveste foarte rece.
Durata: 45 minute
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga Advertorial
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!