Stiri noi
Anunturi online!

Stiri noi: Barbati prinsi ca braconau pe Dambovita, in centrul Capitalei, dupa ce nivelul raului a fost scazut, Economie

Update: 22 mai 2015
Politistii au prins doi barbati care pescuiau ilegal, cu plase monofilament, pe raul Dambovita, dupa ce nivelul raului a fost scazut, pentru a fi facute lucrari in zona Academiei Militare, unde joi dimineata soseaua s-a umflat si a crapat, iar prin gaurile create a inceput sa tasneasca nisip si apa.

Oficiali din Politia Capitalei au declarat pentru Mediafax ca cei doi barbati au fost surprinsi de politistii Sectiei 17 in timp ce pescuiau cu o setca monofilament si o plasa de tip halau, ambele unelte fiind interzise prin lege.

Cei doi barbati au fost dusi la Sectia 17 Politie, unde le-au fost intocmite dosare penale pentru braconaj piscicol, iar pestele capturat, din speciile caras, babusca, biban si salau, a fost eliberat.

Acestia venisera la pescuit, in zona strazii Mihai Voda, unde este si sediul central al Politiei Romane, pentru a profita de faptul ca nivelul raului a fost scazut, in contextul lucrarilor din zona Academiei Militare, unde joi dimineata, ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Economie
STIRI ASEMANATOARE
Stiri, stire noua
© 2010 - 2019 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania