Stiri noi
Anunturi online!

Stiri noi: Atentie posesori de telefoane Samsung: Daca folositi Wi-Fi atunci sunteti in pericol sa va fie furate datele personale!, IT Multimedia

Update:18 iunie 2015
Daca ai un telefon Samsung si folosesti Wi-Fi atunci esti in pericol!

Tastatura integrata de la telefoanele Samsung au o mica vulnerabilitate, de care hackerii pot profita pentru a-ti fura datele din telefon.
Se pare ca hackerii pot accesa mai multe functii si aplicatii ale telefonului, cum ar fi camera, mesajele, pot instala noi aplicatii, sau sa foloseasca microfonul pentru a-ti asculta discutiile. Pare ceva ingrozitor, si toata asta se datoreaza tastaturii IME de la Samsung, care este instalata pe toate dispozitivele Samsung Galaxy, cea mai mare componenta fiind asigurat de SwiftKey.

Compania SwiftKey au anuntat ca: „Aceasta mica vulnerabilitate nu are nici o tangenta si nu afecteaza utilizatorii SwiftKey care folosesc aplicatiile Android is iOS. Noi furnizam Samsung cu tehnologiile inovative ale SwiftKey, care poate prezice diverse cuvinte la tastatura. Aceasta tehnologie pare a fi introdus, o data cu ea, si ceva probleme de securitate.”

In timp ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania