Stiri noi
Anunturi online!

Stiri noi: iOS 8.4 Beta a fost lansat, impreuna cu Apple Music – iata care sunt noile schimbari de software, IT Multimedia

Update: 3 iulie 2015
In aceasta saptamana Apple a lansat noua versiune iOS, 8.4, introducand noi servicii si imbunatatindu-le pe cele existente. Cea mai mare noutate e lansarea noului serviciu, Apple Music.
Chiar daca noul iOS 9 va fi lansat in toamna, iOS 8.4 are ca scop lansarea Apple Music pentru utilizatori, cat si imbunatatirea iBooks, dar si inlaturarea micilor buguri.

Apple Music e un nou serviciu de streaming, care iti permite sa asculti muzica de orice gen, sau radio din orice punct al lumii, cu ajutorul Beats. De asemenea, permite ca oricine, de la artisti faimosi pana la cei mai necunoscuti muzicieni sa isi imparta muzica si parerile cu alti oameni care folosesc acest serviciu.

Ce a fost inclus in iOS 8.4?

Apple Music:

Devin-o membru Apple Music si asculta din milioanele de cantece din catalogul Apple, sau pastreaza-le pentru a le asculta offline.

Pentru tine: Membrii pot primi recomandari de albume si liste de cantece, alese special pentru ei de catre exper ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
Stiri, stire noua
© 2010 - 2018 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania