Stiri noi
Anunturi online!

Stiri noi: Noutati Apple: iOS 9 va fi lansat cel mai probabil pe 8 iunie. Ce aduce special noua varianta a sistemului de operare?, IT Multimedia

Update: 2 iunie 2015
La fel cum in fiecare toamna asteptam lansarea unui nou produs Apple, asa asteptam si lansarea unei noi versiuni a sistemului de operare. Ei bine, la Conferinta Internationala de Development (“Worldwide Developers Conference”) va fi lansat iOS 9.
Desi nimic nu a fost inca confirmat, au aparut numeroase zvonuri in privinta a ceea ce presupune iOS 9. Nici un zvon nu pare a fi ceva excitant, dar totusi, exista update-uri de functionalitate, cum ar fi in cazul Siri. Mai jos descriem cateva din aceste posibile schimbari.

Recent, Google a anuntat cateva update-uri destul de impresionante pentru Google Now. Un nou serviciu, numit Proactive, va furniza informatii detaliate luate din aplicatii precum Calendar, Passbook, Contacts si altele.
Obtinand informatii din mai multe surse, utilizatorul va putea primi notificari automat despre conditiile de trafic, luand in considerare evenimentele planificate din calendar,despre rutele transportului public,si posibilele in ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
IT Multimedia
STIRI ASEMANATOARE
Stiri, stire noua
© 2010 - 2019 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania