Stiri noi
Anunturi online!

Stiri noi: Pe Oana Zavoranu ghinionul continua sa o urmareasca: Ce alt necaz o mai asteapta?, Mondene

Update din: 19 mai 2015

Dupa moartea mamei sale, Marioara Zavoranu, se pare ca ghinionul continua sa o urmareasca pe artista. O persoana apropiata acesteia afirma ca primejdiile pentru Oana de-abia incep. Acestea sunt spusele vrajitoarei Bratara, cea care vede lucruri greu de crezut, inimaginabile pentru restul oamenilor. Din spusele ei, rudele Oanei incearca acum cu orice pret sa-i ia toata averea lasata de mama sa, lucru confirmat prin faptul ca bunica acesteia a luat tarana si lumanari de pe mormantul Marioarei.
“ O asteapta un necaz mare, si toate astea din cauza banilor si averii. I-am zis Oanei ce ar putea pati, asa ca trebuie sa aiba mare grija ,mai ales ca vrajile ce se fac asupra ei sunt unele dintre cele mai puternice , mai ales ca sunt din partea unor rude apropiate. I se poate intampla orice, fie un accident, fie innebuneste si va fi inchisa la balamuc, sau mai grav, poate muri . Si toate astea doar din cauza setei nepotolite de bani si avere.”

Se zvoneste, ca in ziua inmormantarii Marioarei Zavoranu , mama acesteia a luat de pe mormant lumanari arse si pamant, cu gandul de a le ingropa . Oana, stiind de acest incident, o suspecteaza pe bunica sa ca ar fi o adepta a vrajilor si i-a interzis sa se mai apropie de mormant.

Vrajitoarea Bratara mai afirma ca “ Oana nu mai poate avea incredere in nimeni, nici macar in familie. Toti ii vor raul, toti vor sa-I ia averea. Cand avea nevoie de ajutor, cine I l-a oferit? Corect, nimeni. Asa ca tot ce ii ramane sa faca e sa- si revina , sa-si caute poate un barbat, sa faca un copil, ca poate asa va reveni pe drumul cel bun, ca pana acum nu a facut decat sa se distreze cum a stiut ea mai bine, si a cheltuit bani in stanga si in dreapta. Daca ar mai chibzui putin, ar sti ce sa faca cu averea Marioarei, de nu, nu se va alege nimic de ea.

Oana asa si face. Din spusele vecinilor, la lasarea intunericului, aceasta tot rascoleste vila raposatei mame, ca poate poate a mai gasi vreun praf de aur. Cica ar fi gasit si un buncar. Oana le invinuieste pe cele doua menajere ale Marioarei ca ar fi furat tot ce mai era de pret prin vila, si ca au lasat-o fara de nimic, de aceea insista ca sarmanele fete sa fie verificate cu detectorul de minciuni.
“Daca vrea sa scape de ghinion, sa se roage pentru sufletul mamei sale , caci ma-sa bantuie prin casa, dar sa nu se teama,ca nu-I face nici un rau. Daca are ganduri bune, va scapa,daca nu, vai de ce o asteapta.” Astea au fost ultimele spuse ale vrajitoarei Bratara, cea care are cele mai mari puteri, vazand lucruri de nevazut , si simtind ceea ce nimeni nu mai poate simti.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Mondene
STIRI ASEMANATOARE
Stiri, stire noua
© 2010 - 2019 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania