Stiri noi
Anunturi online!

Stiri noi: Trei barbati care pretindeau ca sunt medici, arestati de politisti. Cum obtineau bani de la victime, pe holurile spitalelor, Sanatate

Update: 22 mai 2015
Trei escroci care pretindeau ca sunt medici ii pacaleau pe bolnavii veniti in Capitala pentru diverse operatii si tratamente.

Isi alegeau victimele pe holurile spitalelor sau la gara si le promiteau ca vor fi tratate de cei mai buni specialisti. O tanara din Ploiesti si o batrana din Zimnicea i-au crezut si le-au dat 2.000 de lei, pana cand politistii i-au prins pe falsii doctori.

Unul dintre indivizi s-a recomandat pe holul Spitalului Universitar ca fiind doctorul Ungureanu de la sectia de Oftalmologie. O femeie de 62 de ani din Zimnicea, venita pentru o operatie, l-a crezut si i-a dat si bani.

„Nu stiu cum s-a intamplat asta, nu stiu, mi-a zis ca e doctorul Ungureanu, cel care trebuia sa ma opereze si l-am crezut. A zis sa ii dau 1.200 de lei, ca atat costa, plus tratament, mi-a facut o chitanta si a plecat„, a povestit victima, plangand.

Femeia si-a dat seama ca a fost inselata abia cateva ore mai tarziu, cand s-a intalnit cu adevaratul medic Ung ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
Stiri, stire noua
© 2010 - 2019 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania