Stiri noi
Anunturi online!

Stiri noi: Soc in lumea sportului: Ministrul Africii de Sud spune ca 10 milioane de dolari date FIFA nu sunt mita, Sport

Image Credits - Sursa imagine: vocfm.co.za
Update din: 3 iunie 2015

Fikile Mbabula, ministrul Africii de Sud, a negat ca tara sa ar fi mituit oficialii FIFA pentru primirea voturilor la Cupa Mondiala din 2010.

Recent, s-a descoperit ca Uniunea de Fotbal din Caraibe ar fi primit 10 milioane de dolari din partea Africii de Sud, in contextul in care saptamana trecuta autoritatile americane si elvetiene au efectuat mai multe arestari in Zurich,rezultand si in demisia lui Sepp Blatter.

In 2004, se decisese ca Cupa Mondiala va avea loc in Africa de Sud, dar departamentul de justitie al SUA au afirmat ca “un oficial de rang inalt din cadrul FIFA a efectuat plati de 10 milioane de dolari – bani ajunsi dintr-un cont apartinand FIFA din Elvetia intr-un cont al Bancii Americii, in New York, la un oarecare Jack Warner”.

Pe atunci, Warner era presedintele CONCACAF (Confederation of North, Central America and Caribbean Association Football) . Departamentul de justitie al SUA a determinat ca acesti bani au fost folositi pent ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sport
STIRI ASEMANATOARE
Stiri, stire noua
© 2010 - 2019 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania