Stiri noi
Anunturi online!

TERMENI, CONDITII SI REGULI DE UTILIZARE - Interactiuni.RO

Pentru orice fel de notificari/litigii/informatii ne puteti contacta aici !

Va aducem la cunostinta ca in caz de litigii privind continutul anunturilor intreaga responsabilitate juridica va apartine. Va sfatuim sa adaugati anunturi cu continut legal doar in nume personal sau in numele celor pe care ii reprezentati legal. In cazul in care o institutie sesizata ne va solicita sa furnizam datele de identificare ale unui anunt de natura litigioasa o vom face fara nici-un fel de rezerva.

Anunturile listate in acest site sunt adaugate in exclusivitate de utilizatori. Noi* nu raspundem, civil sau penal, daca un utilizator al acestui website nu respecta legile in vigoare valabile pe teritoriul tarii din care acceseaza acest site! Fiecare utilizator sau vizitator al site-ului Interactiuni.RO este direct responsabil de faptele produse voluntar sau involuntar si este obligat sa respecte legile in vigoare!

* Prin Noi se intelege responsabilii acestui site, administratori, consultanti, operatori, proprietar domeniu sau cei care gazduiesc domeniul Interactiuni.RO.

ATENTIE:
1. Nu raspunde mesajelor scrise in engleza sau intr-o alta limba dar si acelor mesaje care au greseli clare de ortografie Acestea sunt trimise de persoane rau intentionate care incearca sa va atraga in afaceri ilegale! Este clar ca daca ai primit un mesaj scris intr-o alta limba este o inselatorie, exceptie facand persoanele deja cunoscute.

2. Daca primesti un mesaj in limba romana dar constructia frazelor este gresita (gramatical sau de orice fel) este o tentativa clara de inselatorie. Infractorii din strainatate folosesc in general aplicatia "Google Translate" sau alte aplicatii pentru a traduce mesaje care apoi sunt expediate catre potentiale "victime".

3. Daca in corpul mesajului primesti adrese de pagini web (http://w.w.w...) te sfatuim sa NU le urmezi sub nici o forma (exceptand adresele Interactiuni.RO) Pot contine virusi care cu siguranta vor afecta grav calculatorul sau informatii personale importante memorate in acesta.

4. Nu da curs niciunei cereri care pare ilegala sau unor texte cu continut inselator care iti pot afecta grav bugetul personal, integritatea fizica sau psihica!

5. Nu trimite bani in avans pentru niciun produs listat in siteul Interactiuni.RO chiar daca pretul produsului este foarte mic in raport cu valoarea reala a acestuia! Intotdeauna solicitati sa va expedieze produsul prin posta, cu verificare la ridicare, exceptie facand acele produse care se vand printr-o eventuala intalnire intre tine si vanzator!

Adaugarea, gestionarea, stergerea datelor de contact ale unui site:
Anuntul adaugat devine proprietatea site-ului Interactiuni.RO (Exceptand datele de contact - adresa email, numar de telefon, adresa web, nume, prenume) Adresa E-mail este folosita de noi* doar pentru a va informa corect si rapid despre noutatile puse la dispozitie de reteaua noastra de site-uri (vezi Punctul 6. Publicitate) si nu poate fi folosita in nici un alt scop.
In urma eforturilor noastre (publicitate zilnica, optimizare SEO generala, optimizare SEO dedicata, promovarea anunturilor listate, promovarea categoriilor cu anunturi, subcategoriilor cu anunturi, promo online, etc) anunturile vor fi indexate de motoarele de cautare pentru ca potentialul client sa le gaseasca in cel mai scurt timp. Aceste eforturi sunt in primul rand in interesul anuntului propus de dvs.

Din aceste considerente aveti obligatia:
1. Sa lasati anuntul activ pe perioada valabilitatii lui, perioada selectata la adaugare. Daca obiectul anuntului nu mai este valabil atunci puteti dezactiva anuntul din aria de client la care aveti acces nelimitat!
2. Dupa expirarea valabilitatii sau dupa dezactivarea unui anunt de catre un administrator sau de catre proprietarul anuntului sa NU solicitati desfiintarea totala (titlu anunt, descriere anunt, categorie, subcategorie, localitate, judet, eventuale tag-uri listate in anunt ) Odata anuntul dezactivat el va ramane in site in sectiunea "Anunturi Dezactivate" iar in pagina anuntului v-a fi afisat textul "Acest anunt nu este activ". Datele dvs. de contact sunt automat dezactivate! In acest fel niciun utilizator sau vizitator al siteului Interactiuni.ro nu v-a mai avea acces la datele dvs de contact. Fotografiile din anunt vor ramane in continuare listate sau pot fi sterse la cerere. Solicita aici stergerea pozelor
3. Dupa dezactivarea anuntului se afiseaza automat, in listarea lui, o eticheta cu textul "ACEST ANUNT NUESTE ACTIV" sau "ACEST ANUNT NU MAI ESTE VALABIL!" In perioada in care un anunt este dezactivat acesta devine parte integranta a site-ului Interactiuni.RO fara pretentii de niciun fel asupra formei si/sau continutului acestuia. Anuntul reactivat redevine proprietatea utilizatorului care la adaugat.
3. Sa nu modificati titlului anuntului, indexarea lui in motoarele de cautare fiind definitiv afectata!

Daca obervati ca un anunt listat pe acest site nu respecta legile in vigoare va rugam sa ne contactati imediat prin formularul special pus la dispozitie prin linkul "Sesizeaza neregula" care se afla afisat in fiecare anunt listat. In situatia in care o institutie abilitata ne solicita amprenta IP corespunzatoare unui anumit utilizator care a postat unul sau mai multe anunturi, o vom comunica fara putinta de tagada. De asemenea vom informa si utilizatorul in cauza ca face obiectul unei anchete sau reclamatii si ca datele lui de inscriere in acest site inclusiv adresa IP au fost oferite de noi organelor in drept.

Prelucrarea datelor cu caracter personal:
Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Interactiuni.RO va administra datele furnizate de utilizatori numai in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate.

Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Interactiuni.RO a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statisitica. Datele personale sunt furnizate de utilizatori in momentul participarii la campaniile organizate de Interactiuni.RO sau prin adaugarea unui anunt sau adaugarea unui cont de firma. Datele colectate de la utilizatori se refera la: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail. Codul numeric personal (CNP) sau Codul Fiscal (CUI) nu este cerut si deci nu este stocat si/sau listat in nici una dintre paginile site-ului din reteaua noastra!

Conform legii 677/2001, utilizatorul membru isi poate exercita urmatoarele drepturi:

a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
d) Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

1. ACCEPTAREA CONTRACTULUI ONLINE DE UTILIZARE

Site-ul, serviciile si continutul Interactiuni.RO va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract.
Daca nu acceptati termenele si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul Interactiuni.RO si serviciile oferite prin intermediul lui.
Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si conditiile" noastre.
Interactiuni.RO poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini.
Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termene si conditiile" deoarece acest document va obliga legal.
Folosirea in continuare a serviciilor site-ului Interactiuni.RO reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

2. DESCRIEREA SERVICIILOR

Interactiuni.RO ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de anunturi si poze atasate anunturilor.
Toate categoriile oferite de site-ul Interactiuni.RO sunt afisate clar si lizibil in toate paginile site-ului.
Serviciile Interactiuni.RO includ si publicitate.

3. RESPONSABILITATILE UTILIZATORULUI

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public.

Este INTERZIS:
a) sa publicati anunturile repetate excesiv si anunturile care nu corespund categoriei respective;
b) sa publicati materiale ilegale, obscene, vulgare, defaimatoare, rasiste sau xenofobe, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
c) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
e) sa incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
f) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
g) sa incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
h) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";
i) sa incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod date personale (adrese email, adrese web, numere de telefon, adrese postale) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)

Interzicem urmatoarele tipuri de anunturi:
• Anunturi cu continut violent, intoleranta rasiala sau propaganda impotriva unui individ, grup sau organizatie.
• Anunturi cu continut sau constructie inselatoare.
• Anunturi cu continut pornografic care au atasate poze pornografice.
• Anunturi cu continut despre jocuri de noroc sau cazinouri.
• Anunturi cu continut de piraterie si spargere a codurilor.
• Vanzarea sau promovarea berii sau a bauturilor alcoolice tari.
• Vanzarea sau promovarea tutunului sau produselor din tutun.
• Vanzarea sau promovarea armelor sau munitiilor (arme de foc, cutite pentru lupta, pistoale de imobilizare)
• Vanzarea medicamentelor sau promovarea retetelor de medicamente.
• Vanzarea plantelor etnobotanice sau droguri de orice fel sau promovarea anunturilor pentru aceasta categorie prin adrese web.
• Vanzarea sau promovarea produselor care sunt copii sau imitatii ale produselor de firma.
• Vanzarea sau distribuirea lucrarilor de dizertatie sau a referatelor pentru studenti.
• Continut care este ilegal, promoveaza activitatea ilegala sau incalca drepturile legale ale altor persoane.

4. DREPTUL Interactiuni.RO DE A STERGE, DEZACTIVA SAU MODIFICA ANUNTURI

- Anunturi al caror continut nu corespunde categoriei, in care sunt plasate;
- Anunturi dublate prin duplicarea titlului si descrierii;
- Anunturi care cad sub punctele 3b pana la 3i si care sunt incadrate in categorii anunturi interzise;
- Anunturi care contin imagini ce nu corespund standardelor site-ului Interactiuni.RO;
- Anunturi care contin imagini pornografice, erotice, pentru adulti, explicit sexuale.

5. DREPTUL Interactiuni.RO DE A DEZACTIVA/DESFIINTA CONTUL DE UTILIZATOR

- Daca utilizatorul nu respecta legile in vigoare pe teritoriul tarii din care acceseaza acest site;
- Daca utilizatorul adauga anunturi repetate cu titluri si descrieri asemanatoare prin modificarea succinta a titlului sau a descrierii;
- Daca se adauga anunturi care cad sub punctele 3b pana la 3i si care sunt incadrate in categorii anunturi interzise;
- Daca se adauga anunturi care contin imagini ce nu corespund standardelor site-ului Interactiuni.RO;
- Daca se adauga anunturi care contin imagini pornografice, erotice, pentru adulti, explicit sexuale.

6. PROPRIETATEA MATERIALELOR SI INFORMATIILOR

Interactiuni.RO nu va pretinde un drept de proprietate asupra anunturilor depuse pe site. Totusi, transmitand aceste anunturi, dvs. sunteti de acord sa acordati site-ului Interactiuni.RO permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca.

7. PUBLICITATE

Interactiuni.RO ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului sau. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii.

Interactiuni.RO nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului Interactiuni.RO.

Prin agrearea prezentului Contract al Termenilor si Conditiilor de utilizare ne acordati dreptul de a va trimite periodic E-mail-uri cu informatii sau oferte speciale, ori de cate ori consideram de cuviinta, pentru informarea corecta si rapida a utilizatorilor nostri!

Mesajele expediate catre Email-ul dvs. contine optiunea "Dezabonare automata" Va puteti dezabona in orice moment, direct din adresa E-mail, accesand linkul aflat in mesajul nostru: Pentru dezabonare click AICI ! Daca va dezabonati cu buna stiinta E-mail-ul dvs va fi adaugat intr-o lista speciala si nu veti mai primi de la noi mesaje cu caracter informativ !

Daca ulterior apelati din nou serviciile oferite de noi inseamna ca va supuneti iarasi Termenilor si Conditiilor de utilizare, activand automat punctul 6. Publicitate din prezentul Contract.

8. RESPONSABILITATI

Interactiuni.RO actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate sau nu.

Interactiuni.RO nu raspunde in fata utilizatorilor site-ului in cazul unor asemena situatii. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca anunturile sunt publicate "asa cum sunt", iar Interactiuni.RO nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul acestor anunturi. Interactiuni.RO nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori. Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre.

Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres. Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Interactiuni.RO nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor Interactiuni.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Interactiuni.RO (prin agentii si administratorii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

Interactiuni.RO nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de utilizatori, disponibile pe site. Unele informatii pot fi neplacute, imorale, vatamatoare sau inexacte. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Interactiuni.RO nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe interaciuni.ro

9. LIMITAREA RESPONSABILITATII

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Interactiuni.RO nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Interactiuni.RO a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului Interactiuni.RO;
b) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului Interactiuni.RO;
c) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilor site-ului Interactiuni.RO se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
b) Interactiuni.RO nu ofera nici o garantie ca:
b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului Interactiuni.RO si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
b.4) orice eroare de program va fi corectata;
c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Interactiuni.RO se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

10. GENERALITATI

"Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Interactiuni.RO in privinta utilizarii site-ului Interactiuni.RO.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Interactiuni.RO si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Interactiuni.RO (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului).

Sunt de acord Nu sunt de acord Vezi politica de confidentialitate
Go to top
© 2010 - 2019 Stiristul.RO
Cele mai noi stiri noi mondene, lifestyle, auto moto, calculatoare si IT, stiinta, social si arta
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania